what we do

video

een goede eerste indruk.

Tegenwoordig is een bedrijfsvideo niet meer weg te denken uit het hele marketinggebeuren.

U kan het gebruiken op uw website en op uw verschillende sociale mediakanalen. Het kan effectief zijn bij het bereiken van nieuwe klanten, onderhouden van bestaande klanten of voor uw interne communicatie en trainingen.Video is één van de meest krachtige methodes om uw bedrijf te promoten. Op sociale media worden video’s meer getoond en gedeeld dan foto’s. Dit komt omdat video’s meer mensen aantrekken dan foto’s. Natuurlijk heeft dit ook een prijs, wat vele kmo’s tegenhoudt om deze stap te zetten. Niet getreurd, wij proberen een betaalbare oplossing te bieden voor deze kmo’s, zodat ook zij kunnen gebruik maken van een goede bedrijfsvideo.

Verspil uw branding kans niet door het creëren van saaie content. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een emotionele band met uw kijker door het begrijpen van hun behoeften en hoe uw service op hen van toepassing is. Hiermee zorgen we voor een mooie uitstraling want uiteindelijk is uw uitstraling uw merk.

U zou toch niet op uw eerste date gaan met een vuil hemd? Waarom zou u dan kiezen voor een slechte video als eerste contact met uw potentiële klant?  Wij houden uw merk in het hoogste aanzien. Elke shot wordt zorgvuldig belicht en ingelijst om het interessant en professioneel te maken. De edit van uw video wordt heel boeiend gehouden zodat de aandacht van de kijkers behouden blijft. 

don't be shy, say hello.