fbpx

PROFESSIONELE WEBSITE

Wat is een professionele website?

Een website is het hart van online branding. Het brengt elk aspect van uw business samen op het internet. Het helpt u om uw content efficiënter te beheersen en te verspreiden. Webdesign helpt zonder twijfel om het imago van uw bedrijf te verhogen. Het is de eerste plek om te starten, of u nu uw imago verandert, een nieuw product lanceert of doelt op een responsieve website.

U kan slechts éénmaal een eerste indruk maken, zorg dat deze goed is dankzij een professionele website. Want laten we nu eerlijk zijn, zou u samenwerken met iemand zonder een professionele website? Growonline is een start-up uit Gent, die u kan helpen bij het lanceren van een professionele website. Hiermee zet ook u de stap om online zichtbaar te zijn. Wat is nu een professionele website? Deze hangt af van enkele factoren, waaronder gebruiksvriendelijkheid, snelheid, mobile responsiveness en vindbaarheid op Google. Dat laatste klinkt ingewikkeld, maar wil eigenlijk zeggen dat uw website dankzij de juiste kernwoorden en SEO een hogere plek krijgt op Google. Lees hier meer over SEO of Search Engine Optimalization.  

 

Wat maakt een website professioneel?

1. Responsive design: een optimale weergave op verschillende toestellen (desktop, smartphone, tablet,..)
2. Aantrekkelijkheid: een design die in dezelfde lijn loopt met uw bedrijfsimage, helder en duidelijk
3. Conversiegericht: uw website moet genoeg call-to-actions bevatten zodat de klant contact wil opnemen met uw bedrijf
4. Gebruiksvriendelijkheid: de gouden regel voor een gebruiksvriendelijke website is dat de klant in 3 kliks moet vinden wat hij zoekt
5. Geen doodlopende pagina’s: in een goede website zitten alle internal links goed, zodat de klant niet op lege pagina’s terechtkomt

soorten websites

ONE PAGER

U wilt het allemaal op één pagina? Met het  gebruik van parallax-scrolling, dé trend bij one-pagers. Dit mobielvriendelijke ontwerp stelt u in staat om al uw website-inhoud op één pagina te plaatsen, georganiseerd in aantrekkelijke scroll-secties.

INFORMATIEVE WEBSITE

De meeste websites die wij ontwerpen zijn informatieve websites. Sites die zijn gemaakt om een op maat gemaakte en merkgerelateerde bron te bieden aan potentiële en actieve klanten, leden, investeerders, etc. Deze websites zijn meestal inhouds- en ontwerpgericht.

E-COMMERCE

Als u goederen en diensten wilt aanbieden voor online verkoop, kunnen we een e-commerce website, beter gezegd een webshop, voor u opzetten.

BLOG

Een blog is een regelmatig bijgewerkt online dagboek. Het is een plek om jezelf of je bedrijf aan de wereld te tonen. Blogs zijn geweldige tools voor zoekwoordoptimalisatie. 

Stappenplan voor uw website

ONTDEKKEN

We starten onze projecten door het bereik en de vereisten te begrijpen. Dit wordt bereikt door nauw met u samen te werken om ervoor te zorgen dat we allemaal op dezelfde golflengte staan. Want enkel op die manier bereiken we een goede samenwerking.

PLAN

Na de eerste bijeenkomst zullen we uw project schetsen, mijlpalen inzetten en prioriteiten bespreken. Op deze manier stellen we een strategisch plan op dat aansluit bij uw oorspronkelijke visie.

UITVOERING

Het uiteindelijke ontwerp krijgt vorm en in dit stadium komt het idee tot leven en vertegenwoordigt het de visuele concepten. Ons creatief team beoordeelt en herziet het product totdat deze overeenkomt met uw doelen.

AFLEVERING

We luisteren naar uw feedback en testen de website, wat de kwaliteit van uw project verzekert. Hierna presenteren we u de voltooide aangepaste website en na goedkeuring wordt deze gelanceerd en gepromoot.